ИНФОРМАЦИЯ

ЗА НАС

Основна дейност на фирмата е производство на студено кафе и чай за директна употреба, както и пакетаж на здравословни и диетични продукти.

ALL PRODUCTS

Базата на Road Coffee  във Варна

Роуд Кафе България ЕООД е създадена през 2010 г. с цел производство и разпостранение на бързооборотни стоки.

Повече от 10 години, продуктите ни с търговска марка Road Coffee и Kenya Green Road се позиционирани на българския пазар. Производствената ни база разполага със съвременно технологично оборудване от водещите марки в бранша.

Нашите студени кафета се произвеждат по рецепта, която е без никакви вредни съставки, което допринася за доброто качество на вкуса.

Напитката студен билков чай е съставена изцяло от билки, без изкуствени аромати, извлек, оцветители или консерванти, като нашата основна цел е да осигурим на потребителите натурален и здравословен продукт и по този начин им дадем възможност за един по-различен избор в сферата на студените напитки.

За повече информация разгледайте нашата галерия или се свържете с нас чрез посочените контакти.

 

Екипът на Роудкафе

ПАРТНЬОРИ

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЕКО БЪЛГАРИЯ ЕАД
Еко България ЕАД е създадена през 2002 г., част от Hellenic Petroleum Group, която е най-голямата търговска и индустриална група в Гърция и играе решаваща роля в развитието на енергийния сектор в района на Югоизточна Европа. Еко България разполага с 82 бензиностанции и 4 петролни бази на територията на България.

РОМПЕТРОЛ АД
Ромпетрол е една от най-развитите петролни компании в Румъния, както и важен пазарен играч в Черноморския регион и този на Средиземно море. Обхватът на дейност на Групата включва рафиниране, нефтени продукти, търговия на дребно и маркетинг, също нефтодобив, производство и други свързани с петролната индустрия.

ШЕЛ БЪЛГАРИЯ ЕАД
Шел е глобална група от енергийни и нефтохимически компании. Седалището на фирмата се намира в Хага, Холандия. ШЕЛ България ЕАД е на пазара от 1991 г., като първата си бензиностанция отварят през 1993 г. В момента Шел България вече има над 100 бензиностанции в страната.

ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Лукойл България ЕООД е лидер в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива, полимери и нефтохимикали. Със своите над 200 обекта, верига бензиностанции Лукойл е най-динамично развиващата се компания на българския пазар за течни горива.

ОМВ БЪЛГАРИЯ ООД
ОМВ е най-големия производител на нефтопродукти и дистрибутор на горива в Австрия. ОМВ България стартира дейността си в края на 1998 г., като до момента успя да изгради най-голямата верига бензиностанции и се превърна в един от най-големите инвеститори в страната.

ХОТЕЛИ

Арт Хотел
Нирвана

Гранд Хотел
Велинград

Хотел Премиер
Банско

Гранд Хотел
София

Хотел Плаза
Пловдив

Катарино
Спа Хотел