Език:

Здравословни и диетични продукти

Произвеждаме и пакетираме здравословни и диетични продукти, които предлагаме, както в различни по грамаж опаковки, така и на едро.


Сурова елда - 250 гр, 500 гр.


Седем вида семена за хляб - 100 гр.


Киноа бяла или трио - 200 гр.


Леща зелена или червена - 400 гр.


Тръстикова тъмнокафява захар - 200 гр, 500 гр.


Чия - 100 гр.


Мюсли закуска с арония - 150 гр.


Мюсли закуска с червена боровинка - 150 гр, 350 гр.


Кафяво ленено семе - 100 гр.


Брашно лимец или елда - 400 гр.


Годжи бери - 80 гр.


Сушени какаови зърна - 80 гр.


Хималайскa сол (фина или на кристали) - 250 гр., 400 гр.


Двустепенни мелнички - морска сол, хималайска сол - 130 гр.


Социални мрежи

Контакти

България, Варна, бул. Владислав Варненчик 260
тел: +359 882 800 145, ел. поща: kenya @ mail.bg