Език:

За нас

Роуд Кафе България ООД

Роуд Кафе България ЕООД стартира дейността си през 2010 г. Компанията се занимава с производство и търговия на ядки , здравословни и диетични продукти с търговската марка Kenya . Също така произвеждаме студени кафета готови за употреба и студен билков чай с марка Road Coffee. Повече от 10 години , продуктите ни с търговска марка Kenya Green Road и Road coffee се позиционират успешно на българския пазар Суровините които използваме в нашето производство , са чисти с високо качество от цял свят Производството ни разполага със съвременно технологично оборудване , като са спазени всички изисквания на нормативната уредба . Чрез въведените системи за контрол /НАССР и ДПП/ на производствения процес, се гарантира безопасността на служителите и качеството на продуктите. Ядките са опаковани с трислойно-бариерно фолио, в защитна атмосфера, чрез инертен газ, от компания, която е лидер на пазара. По този начин се запазва най-добрия вкус на ядките и се осигурява 18 месеца срок на годност. Диетичните продукти са опаковани в бариерно прозрачно фолио в защитена атмосфера и по този начин запазват по-дълго време качествата си Студените кафета се произвеждат по уникална рецепта , без никакви вредни съставки , което допринася за отличния вкус и чувството на задоволеност от напитката Студения билков чай е съставен от български билки , събрани в различни комбинации , гарниран с прясно изцеден лимонов сок , подсладени с тъмно кафява тръстикова захар. Компанията отговаря на всички изисквания и законови разпоредби на Европейската общност.


Партньори

 • Бензиностанции

  Еко България ЕАД

  Еко България ЕАД е създадена през 2002 г., част от Hellenic Petroleum Group, която е най-голямата търговска и индустриална група в Гърция и играе решаваща роля в развитието на енергийния сектор в района на Югоизточна Европа. Еко България разполага с 82 бензиностанции и 4 петролни бази на територията на България.

  Ромпетрол АД

  Ромпетрол е една от най-развитите петролни компании в Румъния, както и важен пазарен играч в Черноморския регион и този на Средиземно море. Обхватът на дейност на Групата включва рафиниране, нефтени продукти, търговия на дребно и маркетинг, също нефтодобив, производство и други свързани с петролната индустрия.

  ШЕЛ България ЕАД

  Шел е глобанла група от енергийни и нефтохимически компании. Седалището на фирмата се намира в Хага, Холандия. ШЕЛ България ЕАД е на пазара от 1991 г., като първата си бензиностанция отварят през 1993 г. В момента Шел България вече има над 100 бензиностанции в страната.

  Лукойл България ЕООД

  Лукойл България ЕООД е лидер в търговията и дистрибуцията на висококачествени горива, полимери и нефтохимикали. Със своите над 200 обекта, верига бензиностанции Лукойл е най-динамично развиващата се компания на българския пазар за течни горива.

  ОМВ България ООД

  ОМВ е най-големия производител на нефтопродукти и дистрибутор на горива в Австрия. ОМВ България стартира дейността си в края на 1998 г., като до момента успя да изгради най-голямата верига бензиностанции и се превърна в един от най-големите инвеститори в страната.

 • Хотели

  Арт Хотел Нирвана
  Гранд Хотел Велинград
  Хотел Премиер Банско
  Гранд Хотел София
  Хотел Плаза Пловдив
  Катарино Спа Хотел
 • Магазини и заведения


Социални мрежи

Контакти

България, Варна, бул. Владислав Варненчик 260
тел: +359 882 800 145, ел. поща: kenya @ mail.bg